Search

Rashonden met beroemde baasjes

Er zijn beroemde rashonden met minder beroemde baasjes – denk aan de bekende instagram honden en TV-honden zoals Lassie – en er zijn ook beroemde baasjes met rashonden. Hieronder staan een aantal internationale beroemdheden met hun rashond.

1. Miley Cyrus en haar Beagle Barbie.
Miley Cyrus heeft een aantal honden, katten en andere huisdieren en haar meeste honden zijn geadopteerd, zo ook de nieuwste aanwinst: Barbie de Beagle.
Deze rashond is afkomstig van het Beagle Freedom Project die nieuwe baasjes zoekt voor voormalige laboratoriumdieren. Nog steeds is de Beagle een geliefde hond voor laboratoriumtesten voor bijvoorbeeld medicijnen, vooral omdat het een kleine meegaande hond is die de laboratoriummedewerkers niet snel zal aanvallen.

Happy to introduce the newest member of my family Barbie @beaglefreedom #stopanimaltesting #donttestonbeagles

Een foto die is geplaatst door Miley Cyrus (@mileycyrus) op

2. Hillary Duff met Dubois.
Hillary Duff heeft al een aantal honden waaronder een Franse Bulldog en de familie is nu uitgebreid met de Berner sennenhond Dubois.

????????

Een foto die is geplaatst door Hilary Duff (@hilaryduff) op

3. Lady Gaga en haar Franse Buldog Asia.
Lady Gaga gaat graag uit met haar Franse Buldog. Dit hondenras wordt steeds populairder, niet alleen in gewone huishoudens maar ook bij beroemdheden, vanwege de grootte zijn ze makkelijk mee te nemen. Het vliegen met een Franse buldog is niet altijd even makkelijk, vanwege de korte snuit zijn ze vatbaarder voor ademhalingsproblemen bij stress en warmte en kunnen hierdoor niet altijd mee bij elke vliegtuigmaatschappij, in ieder geval niet als ruimbagage.

Iggy Azalea en haar Engelse Buldog Jelli
De Australische rapster Iggy Azalea is gek op haar honden en gaat er dan ook graag mee uit wandelen.

5. Justin Bieber en Esther the Cutie
De hond van Justin Bieber is waarschijnlijk een Yorkshire Terriër en heeft natuurlijk ook een eigen instagram pagina. Hopelijk vergaat het dit hondje beter dan een aantal andere huisdieren van Justin; z’n Kapucijnaapje die niet de juiste papieren had heeft hij bij de Duitse douane achtergelaten en naar verluid heeft hij z’n Engelse buldog bij een hondentrainer achtergelaten en is hem gewoon nooit komen ophalen.

Good luck tonight Dad, I love you #vmas

Een foto die door estherthecutie is geplaatst op

Related posts

Reageer nu op dit bericht

Dank voor je reactie!