Search

Cockapoo redt 5-jarig jongetje

Een 5-jarig jongetje met het Syndroom van Down was in huis verstoppertje aan het spelen en ging daarbij in de wasdroger zitten, toen hij het deurtje dichttrok sprong deze waarschijnlijk automatisch aan.

Zijn moeder was boven aan het stofzuigen en hun hondje Teddy – een Cockapoo – rende naar boven en ging als een gek tekeer. De moeder wist dat er wat aan de hand was dus volgde het hondje naar beneden waar hij heen en weer rende naar de wasdroger en bleef blaffen. De moeder had het eerst niet in de gaten maar zag uiteindelijk de iPad in de wasdroger ronddraaien. Toen ze de droger open deed bleek dat haar zoontje er ook in zat, onder de schrammen en brandwonden. Gelukkig heeft de jongen er verder niets aan overgehouden maar als het hondje niet had ingegrepen was het waarschijnlijk heel slecht afgelopen.

De Cockapoo is eigenlijk geen echte rashond maar een zogeheten hybride, het is een kruising tussen een Poedel en een Cocker Spaniel. De Cockapoo kom je nog niet zo heel vaak tegen maar wordt steeds populairder. Het is namelijk een erg grappig hondje en zoals je hierboven kunt lezen vaak ook nog heel erg slim.

Foto van een ander bij hondje door FreeImages.com/Tibor Fazakas

Related posts

Reageer nu op dit bericht

Dank voor je reactie!